Blog

Glamour fotózás

Glamour fotós workshop

Hetente több alkalommal fashion/glamour fotós workshop Budapesten a Váci utcában található extrém berendezésű Arti’s Angels lakás fotóstúdióban. Egyedi igény esetén, egyedi dátumra is képesek vagyunk fotós workshop-ot, fotózást szervezni. Jelentkezz most és készíts szuper fotókat! +36 70 6172668

fotók a stúdióról: http://artisangels.com/artis-angels-berelheto-fotostudio/

Legközelebbi rendezvényünk:

Gy

Miért érdemes részt venned?

– bővítheted fotós tapasztalataidat
– nagyszerű képekkel bővítheted meglévő fotós portfóliódat
– kipróbálhatsz egy különleges fotós helyszínt
– prémium kategóriás fehérnemű modelleket fotózhatsz
– amennyiben még nincs gyakorlatod fehérneműs fotózásban egy tapasztalt fotós segítségét veheted igénybe
– amennyiben még nincs gyakorlatod stúdió fotózásban egy tapasztalt fotós segítségét veheted igénybe
– igény esetén a 2 órás workshop utolsó negyed órájában Arthur Garami glamour fotós megosztja veled azt a Photosohop tecnikát, mellyel gyönyörű bőr felületet hozhatsz létre fehérneműs vagy akt képeken, még akkor is, ha a modelled bizonyos testrészei kissé narancsbőrösek

A workshop 2 órás turnusokra biztosít fotózási lehetőséget kezdő és haladó fotósoknak úgy, hogy egyszerre maximum 2 fotós fényképez, így a lehető legkevésbé zavarják egymást a munkában. A 2 órás időtartam alatt 2 profi modell hölgyet lehet fotózni, akik közben többször átöltöznek.

A stúdióról és az itt zajló korábbi fotózásokról az esemény üzenőfalán osztunk meg képeket. A stúdióban teljesen más fotózni, mint egy klasszukus fotóstúdióban, kompromisszumokat kell kötni, de sokkal vagányabb, különlegesebb képek készíthetők. A stúdióban nagyon sokféle koncepciót ki lehet alakítani, különleges kiegészítők, lámpák és bútorok találhatók.

A stúdió technikai felszereltsége: 3 db Triopo 400 mobil stúdióvaku, ami Canon/Nikon gépekkel iTTL/eTTL módban is együt tud működni, de rádiós kioldónk is van hozzá. 60cm-es beauty dish méhsejt-ráccsal, 120cm-es octobox, 60X60cm-es softbox, 40X140cm-es softbox, klasszikus reflektorok, rendszervaku adapterek, terelőlapok stb.

A részvételi díj tartalmazza a stúdióhasználatot, a modellek díjazását és az esetleges technikai segítségnyújtást, stúdiófotós oktatást. A technikai segítségnyújtást és oktatást Arthur Garami fotós biztosítja.

Jelentkezni a már említett 2 órás turnusokra lehet az alábbi időpontokban. Amennyiben többen jönnétek, lehetőleg egy időpontra érdemes jelentkezni, hogy együtt tudjatok fotózni.

2 órás részvételi díj: 15.000 Ft / fő

Több infó és jelentkezés: +36706172668

#fashion workshop #glamour workshop #fotós workshop #fotós oktatás #fotózás #fehérneműs fotózás #divatfotózás

No Comments

Post a Comment